Project Description

Ez a Food Truck Kell Nekem!

Miért pont a Zing Burger?

A Zing Burger a modern és minőségi street food alternatívát nyújtja. A céljuk kezdetektől fogva, a minőségi, ízletes, prémium hamburger készítés. Ami a városban mozgolódva a legnagyobb rendezvényeken is elérhető. A kiváló minőségű alapanyagokat szigorú kontroll mellett dolgozzák fel. És úgy állítják össze, hogy a hozzávalók tökéletes harmóniája fokozza a gasztronómiai élményt.

Ez a Food Truck Kell Nekem!

Menu

A Zing Burger  hamburgerek mellett még megannyi finomságal vár:

  • Burgerek- legyen az szimpla vagy dupla húsos, csípős vagy zöldségekkel teli
  • Snackek-  az ínyenceknek pikáns csirkeszárnyak kéksajttal, vagy tüzes jalapeno poppers; a kevésbé bátraknak roppanós csirkecsíkok vagy hagymakarika
  • Szendvicsek- a bátraknak Philly Cheese Steak szendvics gombával, vagy jalapeno paprikával, a kevésbé éheseknek Grilled Cheese szendvics dupla baconnel és jó sok sajttal.
  • LIMO- hiszen, nincs Zing Burger Limo nélkül- széles limonádéválasztékkal várnak, hogy biztosan megtaláld a kedvenced
Ez a Food Truck Kell Nekem!

Zing story- a magyar food truck mozgalom zászlóvivői

Zing Foodtruck

2013-ban úgy döntöttek, hogy, megreformálják a street food világát. Nem is gondolták, hogy ilyen gyorsan ennél is tovább lépnek. Tudták, hogy külföldön van ilyen, és működik is. Tudták, hogy ők szeretnének lenni a hazai food truck mozgalom zászlóvivői. Neki is láttak, felkutatták a legjobb hozzávalókat. A legomlósabb zsemlét és az igazi marhahúst. Ezeket összegyúrták, és el is készültek finom Zing burgerek.

Amiben hisznek- minőségi alapanyagok, és frissesség

A Zing Burger hisz abban, hogy az alapanyagok minősége miatt jártok hozzájuk. Ezért magunk keverik a szószokat, sütik a zsömlét és darálják a húst. Tudták, csak így biztosíthathatják a termékek frissességét. Így tudják garantálni, hogy a hamburgerükben kizárólag olyan összetevő legyen, amit otthon is megtalálsz. Ezért nem használnak mesterséges tartósítószereket, adalékanyagokat és pácsókat.

Zing Hamburger

Amit kínálnak- szendvicsek, és burgerek széles választékával várnak

A kínálatot mindig a helyszínhez igazítják. A burgerek mellett különböző snackeket kínálnak. Minden Zing Burger más: kóstold meg őket, és garantált, hogy több kedvenced is lesz! Hiszen ki tudna választani a füstös BBQ és a pikáns Chili burger közül? Vagy a Philly Cheese Steak, és a Grilled Cheese szendvics között?

Ez a Food Truck Kell Nekem!