Project Description

Van a kávé és van a Vespresso  kínálata. Ezt mindenfajta álszerénység nélkül mondhatjuk: nincs még egy olyan mobil kávézó hazánkban, mely ekkore hangsőlyt fektetne a minőségi kávéra. Hiszen mindenki megérdemli, hogy amikor megáll a nagy pörgésben, munkában vagy csak éppen szünetet tart, a lehető legfinomabb módon tegye ezt.

A stílusos, mozgó kávézó megjelenésében, felszereltségében és kínálatában egyedülálló, garantáltan a prémium szegmenst képviseli – így nemcsak a kávé rajongóinak, de a profi baristáknak is új élménnyel szolgál, gyakorlatilag bárhol, helyszíntől függetlenül. Bérelhető rendezvényekre, sajtótájékoztatóra, esküvőkre vagy éppen forgatásokra.

Ez a food truck kell nekem!

Részletek

A minőségi capuccinók, espressók és amerikai kávék mellett ott szerepelnek a kínálatban a legfinomabb teasütemények, vajas kekszek és frissítő italok is.

[slideshow type=”flex” animation=”slide” easing=”linear” direction=”horizontal” animationSpeed=”600″ slideshowSpeed=”5000″ directionNav=”true” controlNav=”true” controlNavThumbs=”false” controlNavThumbsSlider=”false” pauseOnAction=”true” pauseOnHover=”true” slideshow=”true” animationLoop=”true” height=”350″]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/vespresso4.jpg”]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/vespresso3.png”]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/vespresso2.jpg”]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/vespresso.jpg”]
[/slideshow]