Project Description

A Tütü Gasztró Busz a legvidámabb barakk a truckok között. Olyan, mintha egybegyúrták volna mindazt, amit szeretünk egy food truckban: kedvesség, aranyos kiszolgálás, finom és egyszerű ételek. Na és persze Tütü, a busz, ami mindenhova magával viszi a jókedvet. Na és persze a barbecue-t.

Apropó barbecue: ebben igazán jó a Tütü Gasztró Busz, odafigyelnek minden apró részletre, ennek végeredménye pedig egy olyan összetétel, ami büszkeségére válna bármelyik étteremnek.

Ez a négykeréken guruló jókedv remekül illik partikhoz, esküvőkhöz és rendezvényekhez, ahol egy olyan partnert keresnek, aki biztosan feldobja a hangulatot.

Magyar alapanyagokkal dolgoznak, ezekből készítik a Barbecue-t, corn dogot, nagymama házi sütijét az éhes vendégeknek.

 

Ez a food truck kell nekem!

Részletek

Ezen kívül a smokerben készült már ossobucco (olasz specialitás, “lyukas csont”), marhalábszár, marhafarok, amerikai bontással vágott St. Louis cut sertésoldalas és a marhaoldalasuk sem piskóta.

[slideshow type=”flex” animation=”slide” easing=”linear” direction=”horizontal” animationSpeed=”600″ slideshowSpeed=”5000″ directionNav=”true” controlNav=”true” controlNavThumbs=”false” controlNavThumbsSlider=”false” pauseOnAction=”true” pauseOnHover=”true” slideshow=”true” animationLoop=”true” height=”350″]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/tütü4.jpg”]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/tütü3.jpg”]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/tütü6.jpg”]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/tütü2.jpg”]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/tütü.jpg”]
[/slideshow]