Project Description

Vannak olyan pillanatok, amiért hajlandóak vagyunk akár utazni is: meghittség, (tényleg) kedves kiszolgálás és egyszerű ízek (Angus Burger), amiket hátradőlve tudunk élvezni. De nem kell mindig utazni ezekért az élményekért, hiszen itt most házhoz jön a Piknik UtczaBár food truckkal.

Bárhol a szabad ég alatt: fesztiválokon és városi utcákon, parkokban és tereken, vízparton, kerti- és medence partikon, csapatépítő tréningeken és üzleti eseményeken, eljegyzési partikon és esküvőkön, iskolai rendezvényeken, banketteken, sportrendezvényeken, csak úgy kint a mezőn. Van még ötleted?

Mit lehet enni? Két kézzel fogyasztható formában újragondolt bisztróételeket
Mit lehet inni? Prémium kategóriás borokat, sört, házi szörpöket, turmixokat, kávét.

Ez a food truck kell nekem!

Részletek

A bisztró kínálatában alapvetően két kézzel fogyasztható formában újragondolt bisztróételek szerepelnek, kiegészítve prémium kategóriás borokkal, házi szörpökkel és turmixokkal.

Igaz ínyencfalat az Angus Burger: a fiúk Angus marhát és garnélát is bőkezűen tesznek a burgerbe, egy kéksajtos szósszal nyakon öntik, majd egy kis ropogós saláta is kerül bele. Aki nem rajong a kéksajtért, kipróbálhatja a másik Angus burgert, ami egy jó szószos, BBQ, mangó és chili ízvilágű kreáció.

[slideshow type=”flex” animation=”slide” easing=”linear” direction=”horizontal” animationSpeed=”600″ slideshowSpeed=”5000″ directionNav=”true” controlNav=”true” controlNavThumbs=”false” controlNavThumbsSlider=”false” pauseOnAction=”true” pauseOnHover=”true” slideshow=”true” animationLoop=”true” height=”350″]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/7.jpg”]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/5.jpg”]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/12278915_1655093478064242_301098255999629382_n.jpg]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/4.jpg”]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/piknik.jpg”]
[/slideshow]