Project Description

Ismersz olyan embert, aki ne szeretné a rántott sajtot? Mi nem! A PANEER újragondolta és megreformálta ezt a közkedvelt ételt. Kirántják a cheddar, az ementáli, a camembert sajtokat, de “retro” termékként a jó minőségű trappistát is bundázzák. A hagyományos bolti prézli helyett, speciális panírmorzsákat használunk, amit külön üzemben, a saját receptúránk alapján készítenek.

Amiért nagyon szeretjük őket, az pont az a szeretet és odafigyelés, amiket keresünk minden truckban. A Food Convoy minden egyes tagja sajtmániás, és amikor szembejött egy olyan truck, mint a PANEER, nem volt kérdés, hogy tökéletes partnerek. Nemcsak céges rendezvényre kiváló finomság a rántott sajt, hanem akár gyerekzsúrokra is.

 

Ez a food truck kell nekem!

Részletek

Különlegességük a saját fejlesztésű Rántott sajt burger, amit friss ciabattában, különböző sajtokkal és feltétekkel készítenek. Házilag készült szószaik, nem csak a burgereik alapanyagai, de a ropogós hasábburgonyánkhoz is remekül passzolnak. Az étlapukon megtalálható még a négysajtos tészta, amit több izgalmas sajttal besütve tálalnak és a Oreo-s mascarpone torta is.

[slideshow type=”flex” animation=”slide” easing=”linear” direction=”horizontal” animationSpeed=”600″ slideshowSpeed=”5000″ directionNav=”true” controlNav=”true” controlNavThumbs=”false” controlNavThumbsSlider=”false” pauseOnAction=”true” pauseOnHover=”true” slideshow=”true” animationLoop=”true” height=”350″]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/paneer4.jpg”]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/paneer3.jpg”]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/paneer2.jpg”]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/paneer.jpg”]

[/slideshow]