Project Description

MexKitchen az első, mexikói “street food” irányvonalat követő mozgó étterem. Vidám csapatukkal és designos járgányukkal járják az országot, hogy terjesszék a chilli és a déli finomságok ízeit. A mexikói konyha igazán jó alternatíva annak, akik szeretnének mást is kipróbálni a hamburgerek mellett, megkóstolnia Közép-Amerika ízeit.A MexKitchen nemcsak ízeiben, de megjelenésében is hozza azt az életérzést, amit a roppanós zöldségek, lédús húsok és tortilla világát. Igazi színes kiegészytője bármilyen rendezvénynek, akár arra van szükség, hogy jóllakjanak a vendégek, akár arra, hogy leüljenek és egy jót beszélgessenek vidám környezetben.

 

Ez a food truck kell nekem!

Részletek

Ha megéheztél, akkor azonnal frissen elkészítik Neked a legkedveltebb mexikói ételeket!
Kérhetsz tőlük Burritot, Quesadillát, Chiminchangat, Tacot vagy próbáld a tortillába tekert, friss ropogós különleges desszertjüket.

[slideshow type=”flex” animation=”slide” easing=”linear” direction=”horizontal” animationSpeed=”600″ slideshowSpeed=”5000″ directionNav=”true” controlNav=”true” controlNavThumbs=”false” controlNavThumbsSlider=”false” pauseOnAction=”true” pauseOnHover=”true” slideshow=”true” animationLoop=”true” height=”350″]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/mexkitchen4.jpg”]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/mexkitchen3.jpg”]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/mexkitchen2.jpg”]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/mxk.jpg”]

[/slideshow]