Project Description

Senkit ne tévesszen meg a “Low cost” név: a Low Cost Gourmet Trailer a “gourmet” jelzőhöz méltón teljesen új koncepcióban hozza el mindenki kedvencét, a tócsnit.

A Tócsni (más nevein bandurák, bere, beré, berét, berhe, bodag, bramborák, cicedli, cicege, enge-menge, görhöny, harula, huláble, kremzli, krumplibaba, krumplimálé, krumpliprósza, lapcsánka, lapotya, lapotyka,lepcsánka, lepkepotyi, mackó, macok, matutka, nyist, pacsni, pacsa, placki, ragujla, recsege, röstiburgonya, rösztike, taccs, tócsi, toksa) ​ reszelt nyers krumplival, tojással és liszttel készült, zsírban, vagy olajban sült nemzetközi népi étel.

Bár elsőre ez talán egyszerűen hangzik, de a Low Cost Gourmet Trailer megközelítésében ez az ínyencség teljesen új formát öltött, igazi finom falat bármilyen rendezvényre, legyen az céges vagy esküvő!

2016-ban őket választotta a szakmai zsűri Street Food kategóriában a legszebb magyar Food Trucknak a Gastro Design 2016 versenyen!

Ez a food truck kell nekem!

Részletek

A tócsni reszelt nyers krumplival, tojással és liszttel készült, zsírban, vagy olajban sült nemzetközi népi étel, de ezt teljesen újra gondolták. Náluk megtalálod a magyaros, a mézes-mustáros, a currys, vagy akár a vegetáriánus  vátozatát is:

  • Pikáns marhahúsos tócsni wrap
  • Mézes mustáros tócsni wrap
  • Curry-s csirkés tócsni wrap
  • Vegetáriánus tócsni wrap
  • Magyaros tócsni wrap

[slideshow type=”flex” animation=”slide” easing=”linear” direction=”horizontal” animationSpeed=”600″ slideshowSpeed=”5000″ directionNav=”true” controlNav=”true” controlNavThumbs=”false” controlNavThumbsSlider=”false” pauseOnAction=”true” pauseOnHover=”true” slideshow=”true” animationLoop=”true” height=”350″]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/lowcost2.jpg”]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/lowcost1.jpg”]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/lowcost.jpg”]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/lowcost4.jpg”]

[/slideshow]