Project Description

Magyarország egyik legnépszerűbb fagylaltozója, a Levendula Kézműves Fagyizó már food truck formában is elérhető,  így már a céges bulikat, esküvőket, születésnapokat is megédesíti, mindig ott bukkan fel, ahol szükség van rá.

A „lila biciklis” üzlet a gyerekek és idősek mellett a fiatalok nagy kedvence is, egyszóval mindenkié, aki szereti az igazi minőségi kézműves fagyit. Éppen ezért ideális zsúrokra, esküvőkre, céges rendezvényekre egyaránt. Hiszen ki nem örülne, ha a fagylaltozó  az udvarába gurulna, és egész kínálatot végigehetné.

De mitől más a Levendula Kézműves Fagyizó, mint az összes többi?

A Levendula kézműves fagylaltjait kézzel készítik, és csakis minőségi alapanyagokat használnak. A citrom fagylalt is valódi, ráadásul siracusai citromból készül, melyhez a citromot kézzel facsarják.

De nem csak a hozzávalók, és a szakértelem teszi igazán közkedveltté, hanem az izgalmas kombinációk. Az ízek skálája ugyanis igen széles, alapízeket, de ugyanakkor igazi különlegességeket is kóstolhatunk.

 

Ez a food truck kell nekem!

Részletek

A Levendula Kézműves Fagyizó glutén- és tojásmentes, laktózmentes és hozzáadott cukor nélküli, valamint vegán fagylaltokkal is vár.

Emellett a kínálat is igen széles:

  • mentás- málna
  • homoktövises-meggy
  • tihanyi camembert
  • levendulás fehércsokoládé
  • rozmaringos narancs, csak hogy párat említsünk.

[slideshow type=”flex” animation=”slide” easing=”linear” direction=”horizontal” animationSpeed=”600″ slideshowSpeed=”5000″ directionNav=”true” controlNav=”true” controlNavThumbs=”false” controlNavThumbsSlider=”false” pauseOnAction=”true” pauseOnHover=”true” slideshow=”true” animationLoop=”true” height=”350″]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/2-3.jpg”]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/2-2.jpg”]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/2-1-1.jpg”]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/levendula1.jpg”]
[/slideshow]