Project Description

A rendezvényeken, fesztiválokon, esküvőkön sőt a szakkiállításon – a könyörtelen éhség bármikor és meglepően ránk törhet és ilyenkor nagyon jól jön a tűzoltás: mondjuk egy palacsinta! DE abból meg egyáltalán nem milyen: olyan legyen amilyen nagymamánk is készített, de olyan legyen, ami friss és és persze egbyen nagyon finom. Nos, erre a kihívásra találta meg a Crepezilla a megoldást.

A CrepeZilla furgonjában különleges sós és édes palacsintákat készítenek, olyanokat amilyenek után még a nagymama is megnyalta volna mind a tíz ujját! Mindenkinek ajánljuk, aki hisz még a palacsinták varázsában és szeretné feldobni a rendezvényét, esküvőjét. A palacsinta és a food truck kombinációjának különleges élményét tudja nyújtani.

Fontosnak tartjuk, hogy miután a vendégek elfogyasztották az ízletes palacsintákat, nem a telitettség, hanem sokkal inkább a kellemes jóllakotság érzése fogja majd el őket. Így nyugodtan mehet tovább a tárgyalás, vagy akár a tánc!

Ez a food truck kell nekem!

Részletek

Az alapanyagok mindig frissek, ez garantálja a a hamisítatlan CrepeZilla élményt. Kínálatunkban megtalálhatóak a jól megszokott ízek, de emellett igazi különlegességeket is kínálunk nagyoknak, kicsiknek egyaránt! Pár példa a fogásaiknkból:

Belga Csokis 
Belga csokoládé, banán
Karamel alma álom
Karamellizált alma, fahéj, puding
Könnyű nyári élmény
Ricotta, kajszibarack
Jam palacsinta
Sárgadinnye, sárgabarack, ribizli
Csokoládé Mogyorós palacsinta torta
Csokoládé, nugát, krém
Nutella
Nutella, banán

[slideshow type=”flex” animation=”slide” easing=”linear” direction=”horizontal” animationSpeed=”600″ slideshowSpeed=”5000″ directionNav=”true” controlNav=”true” controlNavThumbs=”false” controlNavThumbsSlider=”false” pauseOnAction=”true” pauseOnHover=”true” slideshow=”true” animationLoop=”true” height=”350″]

[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/crepe5.jpg”]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/crepe3.jpg”]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/crepe2.jpg”]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/crepe.jpg”]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/crepezilla2.jpg”]

[/slideshow]