Project Description

Keményfa füstjén sütött hagyományos barbecue, igazi ínyenceknek.  BefalóBill Magyarországon egyedülálló. Két és fél tonnás offszet szmókerünkkel a hagyományos barbecue megismertetését, és népszerűsítését tűzték ki célukként.
A húsimádókat mobil látványkonyhával, utánozhatatlan ízekkel és élményekkel várja a BefalóBill, páratlan kulináris élvezetet nyújtva.

 

Ez a food truck kell nekem!

Részletek

A csapat az USA déli-délkeleti államaiban tett tanulmányútjukon ismerte meg a „texas style barbecue”-t, aminek fontos alkotóeleme a „pulled pork”, vagyis a „húzott hús”, amelyik hosszú órákon át sül, a végén elég csak széthúzni villával az omlós rostokat.

BefalóBill tépett szendvicseiben általában  marhát és sertést egyaránt kínálnak. Ázsiasított Mekk Burgerük speciális, római köménnyel, korianderrel, sok-sok fahéjjal, kardamonnal és naranccsal kevert fűszerei esetében azonban okosabbnak tartották a kecskés párosítást. A puha kecskehús mennyeinek bizonyult, és fokozta az élményt, hogy stílusosan kockás ingben, cowboykalapban szolgáltak ki.

[slideshow type=”flex” animation=”slide” easing=”linear” direction=”horizontal” animationSpeed=”600″ slideshowSpeed=”5000″ directionNav=”true” controlNav=”true” controlNavThumbs=”false” controlNavThumbsSlider=”false” pauseOnAction=”true” pauseOnHover=”true” slideshow=”true” animationLoop=”true” height=”350″]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/BefaloBill1.jpg”]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/BefaloBill2.jpg”]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/BefaloBill3.jpg”]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/BefaloBill4.jpg”]
[/slideshow]