Project Description

Egy látványos, kívül-belül is BABUSKA-s megjelenésű food truck segít abban, hogy a legnépszerűbb házias orosz finomságainkkal végre útra kelhessenek az ország számos pontjára egyszerű hétköznapokon, avagy fesztiválok idején.

A BABUSKA jelentése nagymama, ezzel utalva a hely jellegére, hiszen vendégeinknek igazán házias orosz ízeket kínálunk.

A BABUSKA szakácsai eredeti receptek alapján, saját kezűleg, nagy részben Oroszországból származó alapanyagokból készítik az ételeket.

A food truck a street food és a hagyományos ételbár sajátos keveréke, amelyben egyaránt megtalálhatók a klasszikus és a kevésbé ismert ételkülönlegességek.

Jelszó: “Van íz a vodkán és kaviáron túl!

Ez a food truck kell nekem!

Részletek

Ismerjétek meg a mindennapok orosz konyhájának édes, mézes, sós, ropogós, húsimádó vagy csupa zöldség, garantáltan házias finomságait, akár csak pár falatot vennétek magatokhoz, akár egy kiadós reggelire vagy ebédre vágytok!

 

[slideshow type=”flex” animation=”slide” easing=”linear” direction=”horizontal” animationSpeed=”600″ slideshowSpeed=”5000″ directionNav=”true” controlNav=”true” controlNavThumbs=”false” controlNavThumbsSlider=”false” pauseOnAction=”true” pauseOnHover=”true” slideshow=”true” animationLoop=”true” height=”350″]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/babuska4.jpg”]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/babuska3.jpg”]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/babuska2.jpg”]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/babuska.jpg”]
[/slideshow]