Project Description

Az Amerikai BBQ Pulykacomb food truck-ja Európában elsőként hozta el Magyarországra az eredeti Amerikai BBQ Pulykacombot. Céljuk az eredeti barbecue technológia alkalmazásával, ízletes, zamatos, füstön sült, puha BBQ Pulykacomb megismertetése a húsimádókkal, mely egyedülálló hazánkban. A húsok faszénfüstön sülnek készre egy szmokerben, a technológia szabályainak pontos betartásával.

A klasszikus barbecue technológiában, mindig indirekt módon történik a hőhatás. BBQ Pulykacomb titka: füstön sütés lassú tűzőn. Elengedhetetlen a stabil hőtartás, 110-120°C körüli hőmérsékleten, amely odafigyelést igényel, így legjobb, ha hozzáértő szakember, megfelelő szmokerben készíti el a kívánt húst. Ezen technológiánál a vastagabb, nagy húsok is tökéletesen elkészülnek, hisz itt minden oldalról hőáramlatban van a hús, illetve kifejezetten szaftos és puha marad.

A BBQ szmokerük kiválasztásánál a legfontosabb szempont a legjobb minőség, professzionalitás és a stabil hőtartás volt. A legjobb hőtartású, szmokerrel dolgoznak, a legjobb eredmény elérése érdekében, így egy fél tonnás szekrényszmokerben készülnek a húsok, több órás, lassú füstön sütéssel. A faszén használata mellett, különböző gyümölcsfákat használnak a különlegesebb fafüst ízélmény eléréséhez.

Ez a food truck kell nekem!

Részletek

Kínálatuk: 
  • Amerikai BBQ Pulykacomb – Barbecue fűszerezésű pulykacomb, amely több órás füstön sütéssel éri el a megfelelő ízt és puhaságot
  • BBQ pulled burger
  • BBQ szósz (New Yersey-ből), mellyel még ízletesebb lehet, aki a karakteresebb fűszerezést preferálja
  • Vöröshagyma lekvár (chutney) – Rozmaringos vöröshagyma lekvárt kínálunk az ízletes BBQ Pulykacombhoz, mely tökéletes kiegészítője a szárnyas húsnak az enyhén édeskés íze miatt.
  • Amerikai Káposztasaláta – Más néven “coleslaw” saláta annak, aki a hagyományos, friss, roppanós BBQ köretet preferálja.

 

[slideshow type=”flex” animation=”slide” easing=”linear” direction=”horizontal” animationSpeed=”600″ slideshowSpeed=”5000″ directionNav=”true” controlNav=”true” controlNavThumbs=”false” controlNavThumbsSlider=”false” pauseOnAction=”true” pauseOnHover=”true” slideshow=”true” animationLoop=”true” height=”350″]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/pulyka6.jpg”]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/pulykaa.jpg”]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/pulyka5.jpg”]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/pulyka3.jpg”]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/pulyka2.jpg”]
[image url=”https://www.thefoodconvoy.hu/wp-content/uploads/pulyka1.jpg”]
[/slideshow]