MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

A legkülönlegesebb truck-ok

A legprofibb food truck tulajdonosok

✓ Ínycsiklandozó falatok

Foodtrucks

A “Go Celebrate” egy olyan platform, amely összeköti a különleges gasztro-élményre vágyókat és a food truck tulajdonosokat. Széles spektrumú adatbázisunk garantálja, hogy mindig megtaláld az igényeidnek megfelelő szolgáltatást, legyen szó akár kerti partiról, céges összejövetelről, vagy épp esküvőről.

Rendezvények szervezése

Szolgáltatásaink nem csupán a megfelelő food truck-ok közvetítésére korlátozódnak, hanem események és rendezvények szervezését és lebonyolítását is vállaljuk. A vendéglátás és rendezvényszervezés terén nagy tapasztalattal bíró szakmai csapatunk készen áll arra, hogy számodra a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsa a gondolat megszületésétől egészen a kivitelezésig. Ami kiemel minket a hazai rendezvényszervező cégek közül az az, hogy egy esemény minden részletét lefedjük, teljes körű támogatást nyújtva. Mivel így minden egy kézben fut össze, biztosítani tudjuk, hogy elképzelésed a lehető legmagasabb színvonalon valósuljon meg. Szolgáltatásunk keretén belül a koncepció megtervezésétől, a helyszín dekoráláson át, a professzionális személyzet biztosításáig igénybe veheted szaktudásunk.

Food truck tulajdonosok támogatása

A “The Food Convoy” széleskörűen támogatja a food truck tulajdonosokat és üzemeltetőket: levesszük a válladról a marketinggel és értékesítéssel kapcsolatos terheket. A potenciális megkeresések először hozzánk futnak be, és mire hozzád kerülnek az ügyfelekkel pontosítottuk az összes fontos részletet. Neked csupán az a feladatod, hogy igényeiknek megfelelő szolgáltatást nyújts. Az adminisztratív jellegű feladatokat elvégezzük helyetted, így Te foglalkozhatsz azzal, amiben Te a legjobb vagy. Kérhetsz tőlünk adminisztratív segítségnyújtást, a honlapoddal kapcsolatos tanácsadást, vagy akár pénzügyi, jogi kérdésekben támogatást. Kíváncsivá tettünk? Akkor ne habozz kapcsolatba lépni velünk!

Érdekelnek a lehetőségek?