Egyedülálló Valentin-napi vacsora az otthonodban

Rohamosan közeleg az év legromantikusabb napja, a szerelmespárok nagy lehetősége, hogy valami igazán különlegessel lepjék meg egymást. Ha Te is azok közé tartozol, akik szívesen rukkolnak elő ilyenkor valami egyedi programmal, akkor privát szakács ötletünket Neked találtuk ki! Ez itt most nem az unásig ismert Valentin-napi vacsora lesz!

Ajándékba adom az élményt

De mitől is más egy privát szakács?

Valentin Napi Privát Szakács

Privát szakács alatt értünk minden olyan – adatbázisunkban szereplő – szakácsot, akik az étel és ital iránti szeretetüket nem csupán egy (vagy több) étterem szolgálatába kívánják állítani, hanem házhoz viszik az éttermi élményt. Ráadásul szakácsaink a világ minden tájáról jártasak a különböző gasztro-kultúrákban, továbbá található köztük diétás szakács és húsimádó is. Éppen ezért biztosak vagyunk benne, hogy ez egy különleges Valentin-napi vacsora lesz, és nem csak Te, de Kedvesed is jól fog lakni.

A romantika házhoz megy

A legjobb pedig az a privát szakács bérlésben, hogy ki sem kell mozdulnotok a négy fal közül: profi szakácsunk az előre egyeztetett menü minden alapanyagát beszerzi, előkészíti, megfőzi Nektek. Főzés közben akár beszélgethettek is vele, mesél az ételek eredetéről, vagy épp a készítés módjáról, majd – és most figyelj! – el is mosogat és rendet tesz maga után! Mégis melyik Hölgy ne örülne ennek? Nektek tehát nincs más dolgotok, mint egymásra hangolódni, élvezni a meghitt estét, a finom falatokat és a Valentin-napi vacsora közös élményét.

Valentin Napi Vacsora

Hogyan is működik ez?

Borzalmasan egyszerűen. Csak kövesd az alábbi lépéseket és szempillantás alatt Tiéd is az egyik legegyedibb Valentin-napi ajándék:

 1. Látogass el honlapunkra,
  ahol a legszuperebb privát szakácsok között böngészhetsz!
 2. Válaszd ki
  a Nektek leginkább megfelelőt!
 3. Kérd ingyenes ajánlatunkat
  és engedd, hogy segítsünk mindenben: számunkra nincs nyűgös kérés, vagy épp lehetetlen! Bármi is a kívánságod, mi biztosan megoldjuk!
 4. Fixáld velünk
  a részleteket!
 5. Engedd be a konyhádba
  a Te saját privát szakácsod és csak dőlj hátra! A romantika és az exkluzív éttermi élmény házhoz megy!

Szeretnél még többet megtudni arról, miként is működik a privát szakács bérlés, vagy épp egyéb családi/baráti összejövetelre is szívesen rendelnél egyet? Honlapunkon mindenről részletes információt találsz, de bombázz minket bátran kérdéseiddel!

Ó, és még egy dolog, hogy az este tökéletes legyen: a virágot (vagy gyertyafényt) ne feledd! Minden mást mi intézünk!

Ajándékba adom az élményt