Születésnap az egyediség jegyében

Most Hozzád szólunk: épp böngészed a netet és azon gondolkozol, hol és milyen születésnapi bulit szervezz. Nem akarsz szokványosat. Egyébként is kerek évforduló. Vagy ha nem is kerek, de fontos. És az ünnepelt megérdemel valami rendkívülit. Most mutatunk Neked valami igazán izgalmas születésnapi helyszínt.

Engedd meg, hogy segítsünk. Mindenben.

A Food Convoy Kitchen minden apró részletben segít Neked, hogy megszervezd a legkülönlegesebb születésnapot, amiben eddig részetek volt. Ehhez nem csak professzionálisan felszerelt konyhát, igazi gourmet személyzetet és elképesztően rugalmas hozzáállást biztosítunk, de biztos, hogy velünk maradandó élményben lesz részetek.

Születésnapon mosogatni? Mondunk jobbat!

Ha valaki, mi aztán tudjuk, hogy egy kellemes házibulinál nincs jobb. De megértjük azt is, ha idén egy kötetlenebb baráti vacsorára vágytok. Esetleg mindezt együtt, de úgy, hogy ne kelljen mosogatni?

A Food Convoy Kitchen-nél nincs lehetetlen! Képzelj el egy tökéletesen felszerelt konyhát, ahol az alábbi lehetőségeid vannak: ha szeretnéd, egy privát séf fog csak Nektek főzni. Házhoz jön az éttermi élmény, az általad kiválasztott legjobb szakáccsal, aki nem csak megfőz, de be is vásárol, mesél is Nektek az ételek eredetéről és még el is mosogat maga után. Nektek tényleg csak annyi a dolgotok, hogy élvezzétek az estét.

Vacsora és parti? Minden egy helyen.

A Food Convoy Kitchen egyik legnagyobb előnye, hogy Budapest szívében, a partinegyed kellős közepén, a Klauzál téri Vásárcsarnok galériáján helyezkedik el. Tartsd nálunk a szülinapi vacsorát és aztán irány az éjszaka! Két lépésnyire a főváros legjobb bulihelyeitől, lazán, kényelmesen, egy kötetlen vacsora és a kedvenc italotok társaságában indulhat is az este.

Izgalmas születésnapi helyszín mellé ajándék?

Zene, koktél, bűvész-show…Meg amit még csak szeretnél: a Food Convoy Kitchen a legjobb szolgáltatókkal karöltve gondoskodik arról, hogy a kifogástalan vacsorátok mellé remek partihangulat, látványos műsor, vagy bármi, amit csak megálmodtok, szerepeljen.

Kívánj bármit, mi nem ismerünk lehetetlent!

Főleg, ha születésnapról van szó! Vacsorától a borkóstolásig, bulitól a közös főzöcskézésig bármit megszervezhettek nálunk. Mindezt kifogástalan színvonalon, laza hangulatban és személyre szabott árakon tehetitek. A Food Convoy csapata alig várja, hogy Veletek ünnepeljen!