Mi lesz a menü a Nagy Napodon?

Az esküvőd minden bizonnyal az egyik legszebb és legkülönlegesebb nap az életedben. Nem mellesleg egy esküvő megszervezése óriási feladat is egyben. Hiszen mindent megtennél, hogy ez a nap tökéletesre sikerüljön, igaz? Hosszas feladat megtalálni az ideális helyszínt, szükséged lesz a legjobb zenekarra, és mikor már azt hiszed, hogy minden kész, akkor szembesülsz a nagy kérdéssel: mi legyen a menü? Ha azt szeretnéd, hogy a Nagy Napod valóban egyedi legyen, akkor itt a válasz a kérdésedre: Bérelj food truck-ot az esküvődre!

Kérd ajánlatunkat!

Miért legyen az esküvődön food truck?

Foodtruck Eskuvore

Egy food truck az esküvődön garantálja, hogy a Nagy Napod egyedi és különlegeslesz. Biztos lehetsz benne, hogy hetekkel, sőt hónapokkal később is azt hallod majd a rokonoktól és barátoktól, milyen eredeti ötlet volt food truck-ot kölcsönöznöd. Ellentétben a hagyományos, ültetett vacsorával itt teljes mértékben a vendégeidre bízod, hogy mikor és mennyit szeretnének fogyasztani, aminek köszönhetően nem egy feszengős, szoros menetrendű programmá, hanem egy kötetlen és szórakoztató ünneppé varázsolod számukra is az esküvőt. A vendégeknek lehetőségük lesz ráérősen sétálgatni, egymással beszélgetni és ismerkedni, miközben kedvenc falatjaikat fogyasztják.

Ráadásul food truck-jaink nemcsak remek ételeket kínálnak, hanem izgalmas és különleges dekorációul is szolgálnak. Mit szólnál mondjuk egy bájos vintage hangulatú autóhoz? Vagy inkább egy igazi BBQ truck-ra gondoltál? Bármelyik járművünket is választod, sorra zsebelheted majd be az elismerő szavakat.

Food truck-jaink zöme fesztiválokon is képviselteti magát, legyen szó akár pizzás autóról eredeti fa tüzelésű kemencével, vagy akár BBQ-s kocsiról.

Számos food truck-unk házi készítésű és organikus ételt is kínál. Természetesen gondolunk a legkisebbekre is: menüsoraink és az ételek összetevői ideálisak lehetnek gyermekek számára is. Az pedig egy külön élmény számukra, ha bepillanthatnak a ‘konyhába’ és beszélgethetnek a szakáccsal! Erre biztosan mindenki emlékezni fog!
Ráadásul minden ételünk és termékünk teljes mértékben személyre szabott. Nálunk nem előre legyártott sablonokat kapsz, hanem maximálisan az igényeidre szabott ételeket. Gondolj például egy cupcake-re, amin szerepel a neved, vagy egy esküvői süteményre, amely egy számodra fontos képet ábrázol.

Food truck catering az esküvődön
Kérd ajánlatunkat!

Előnyei

 • Elkerülöd a megszokott, szürke és sablonos megoldásokat
 • A teljes menü személyreszabott
 • Egyedi és felejthetetlen kiegészítője a legszebb napodnak
 • Bekukkanthatsz a kulisszák mögé
 • Mindig barátságos és közvetlen személyzet
 • A food truckal minden esemény, így esküvőd is igazi fesztivállá válik.

Minden ételünk tehát Neked készül úgy, ahogy azt Te szeretnéd, ráadásul frissen, a legjobb minőségű alapanyagokból, sok esetben egyenesen a termelőtől.
Mindent összevetve tehát egy food truck nemcsak kényelmes, egyedi és személyre szabott választás, hanem garantáltan finom megoldás is életed egyik legfontosabb napjára. Ne habozz, tedd egyedivé az esküvődet és válassz mobil konyhánkból, amelyek közt biztos megtalálod a leginkább hozzád valót. Jó étvágyat! 

Hol érdeklődjek a food truck-ról?

Felkeltettük az érdeklődésed, de vannak még kérdéseid? Írj nekünk bátran és kérd ingyenes ajánlatunkat. Veled együtt kitaláljuk a tökéletes megoldást, mi pedig majd gondoskodunk arról, hogy minden tökéletesen sikerüljön a Nagy Napodon. Neked csupán annyi lesz a dolgod, hogy élvezd az egészet!

Miért foglalj food truckot nálunk? Mivel kínálunk mi többet mint bárki más?

Mindamellett, hogy a legmagasabb színvonalú gasztronómiai élményt biztosítjuk számodra egyedi küllemű és kínálatú mozgó konyháinkkal, számos más szolgáltatást is kínálunk.

 • Rendezvény tematika kidolgozása és fejlesztése
 • Megfelelő személyzet biztosítása
 • Adminisztratív feladatok elvégzése
 • Egyéb extrák (bútorok, evőeszközök, bárok biztosítása, stb.)

Maximális odafigyeléssel választjuk ki a Neked megfelelő food truck-ot, melyek ráadásul mind egyediek. A célunk nem az, hogy ugyanolyan típusú autókból rendelkezzünk több tucattal, hanem hogy változatos maradjon kínálatunk. Ez az az érték, amit mi képviselünk és ezt fogjuk számodra garantálni a közös munkánk (élményünk!) során is.

Mi történik, miután elküldted az ajánlatot?

 • Egy napon belül felvesszük veled a kapcsolatot és átbeszéljük a lehetőségeket.
 • Időközben változtatnál még dolgokon? Nem probléma, food truck tanácsadónkkal egyeztetve ezt is megteheted.
 • Amennyiben vendégeid között van, aki speciális diétát követ, vagy ételallergiában/intolernaciában szenved, kérjük tudasd velünk ezt is, erre is tudunk megoldást kínálni.
Kérd ajánlatunkat!