Food Truck a fővárosban – Budapesten

Budapest utcáit, rendezvényeit és fesztiváljait járva bizonyára már előtted sem maradt észrevétlen, hogy nagyszerűbbnél nagyszerűbb büfékocsikkal van tele a város. Az elmúlt években gombamód szaporodtak a különleges kínálattal bíró guruló éttermek, így bármilyen irányzatát is szeresd a street food-nak, biztos, hogy megtalálod a Te személyes kedvencedet.

Kérd ingyenes ajánlatunkat!
Kérd ingyenes ajánlatunkat!

HOL BUKKANHATSZ FOOD TRUCK-OKRA?

Foodtruck Budapest

Jó hír, hogy a hazánkban jelenleg is zajló gasztroforradalom egyik jelentős folyománya, hogy a legkiválóbb szakácsok és éttermek kínálják finomságaikat food truck-okon. Ma már elképzelhetetlen, hogy egy nagyobb fesztiválon ne legyenek kint a legjobbak, így egyszerre élvezheted kedvenc programjaidat és a legkülönfélébb ételeket.

Legyen szó akár a Szigetről, a Várról, a Millenáris Parkról, vagy épp a belvárosról, a legmenőbb budapesti büfékocsik biztos, hogy felbukkannak majd! A kulináris és zenés rendezvényeken túl pedig egyre több food truck udvar is nyílik, ahol kedvenceink a fesztivál időszakon túl is várják az arra járókat.

NEKED IS LEHET FOOD TRUCK-OD!

És itt most nem arra gondolunk, hogy nyiss egy guruló éttermet, bár ha ilyen jellegű késztetést éreznél, csak írj nekünk, erre is van alternatívánk. Ha szeretnél valamilyen privát, vagy céges rendezvényedre food truck-ot bérelni, akkor a legjobb helyen jársz. Adatbázisunkban a legkiválóbb büfékocsikat mutatjuk be Neked, így annyi csupán a dolgod, hogy kiválasztod a Neked legmegfelelőbbet és felveszed velünk a kapcsolatot. Bármilyen elképzelésed is legyen, mi biztosan találunk rá megoldást!

Berelj Foodtruckot

BUDAPEST LEGJOBB BÜFÉKOCSIJAI

Budapest Legjobb Bufekocsijai

Budapest napjainkban a világ egyik legvibrálóbb, izgalmasabb és sokszínűbb fővárosa. Az utóbbi években rengeteget fejlődött a turizmus és a vendéglátás. Már nem csak a csárdák és a hagyományos éttermek kínálatával találkozhatnak a látogatók, hanem igazi világszínvonalú menükkel, legyen szó akár a kisebb bisztrókról, vagy épp a Michelin-csillagos éttermekről.

Ezt az egyre növekvő színvonalat kívánják képviselni a fővárosi food truck üzemeltetők is, akik tudják, hogy a világhírű fesztiválok, a patináns épületek, az egyedi – csak Budapestre jellemző – programok mind megkívánják a legmagasabb minőséget.

Kérd ingyenes ajánlatunkat!

NÉZZ SZÉT KÍNÁLATUNKBÓL ÉS KERESS MINKET!

Valami igazán egyedivel rukkolnál elő a céges csapatépítő alkalmával? Szeretnéd vendégeidet lenyűgözni az esküvődön? Ütős szülinapi bulira készültök és egyedi catering megoldást keresel? Akkor nincs is más dolgod, mint:

 1. Nézz szét adatbázisunkban,
  és válogass food truck-jainkból kedvedre
 2. Írj nekünk,
  és mi bármilyen elképzelésed megvalósításában segítünk
 3. Egyeztesd le velünk a részleteket,
  legyen szó akár privát, akár céges rendezvényről
 4. Add meg a pontos címet,
  aztán csak
 5. Élvezd,
  a legkiválóbb budapesti büfékocsik kínálatát!

 Ugye milyen egyszerű?

Kérd ingyenes ajánlatunkat!