Bizonyára már Te is számos helyen hallottad a ’food truck’ kifejezést, sőt biztosra vesszük, hogy már ettél is – akár nem is egyben -, de lehet nem gondolkoztál még el azon, milyen viszonyban állnak a food truck-ok a büfékocsikkal.

Kérd ingyenes ajánlatunkat!

Nos, a food truck nem más, mint a büfékocsik új generációja, amelyek szerencsére már túlmutatnak a lángos-hekk-sült kolbász szentháromságon, habár mi ezeket is nagyon szeretjük. Az elmúlt években gombamód kezdtek el szaporodni az izgalmasabbnál izgalmasabb menüsort kínáló járgányok, mi pedig azon vagyunk, hogy a legjobbakat mutassuk be.

Hamburgertől a Gofriig

Food Truck

A mai food truck-ok már mindent kínálnak, amire valaha is igény volt street food kapcsán. És még túl is mutatnak ezen, hiszen már nem csak az egyszerűbb, utcai ételeket kínálják, hanem egészen a fine dining irányába elmennek, ha kulináris örömszerzésről van szó. Adatbázisunkban a legkülönfélébb arculatú food truck-okat vonultatjuk fel, legyen szó a méltán népszerű hamburgeresektől kezdve, a kávé különlegességeket kínáló autókon át a desszertes kocsikig. Szerencsére egyre több nagyszerű szakács dönt úgy, hogy kiszáll a nagyüzemi vendéglátásból és nyit egy saját, mozgó étkezdét, ahol nem csak zseniális főzőtudományát mutathatja meg, hanem közvetlenebb kapcsolatot alakíthat ki vendégeivel.

Guruló étkezdék bármilyen alkalomra

Food truck-ot bérelni azért is kiváló ötlet, mert eseménytől függően válogathatod meg, milyen profilú étkezdét szeretnél varázsolni az udvarodra, kertedbe, utcádra. Legyen szó akár céges eseményről, esküvőről, vagy épp születésnapi partiról, nálunk biztosan megtalálod a legmegfelelőbb food truck-ot. Sőt, a rendezvény méretétől függően szabadon kombinálhatod is őket, álmodd meg bátran, milyen hangulatot szeretnél, és legkiválóbb szakértői csapatunk a helyszínre varázsolja azt.

Food Truck Pour Tous Vos Evenements
Kérd ingyenes ajánlatunkat!

Kényelmes és exkluzív megoldás

A kétszemélyes romantikus vacsorától a nagy családi rendezvényeken át bármit meg tudunk valósítani. Ráadásul szolgáltatásunk nem merül ki annyiban, hogy házhoz kapsz egy profi szakácsot, hanem igény esetén tematikus rendezvények megszervezésében és kivitelezésében is közreműködünk, akár teljes személyzettel (a bármixertől a borszakértőig).

Hogyan bérelj?

Elképesztően egyszerű a dolgod. Ha valami igazán egyedit szeretnél a szokásos catering helyett, akkor a food truck bérlést biztos, hogy Neked találták ki.

Nincs is más dolgod, csupán:

 1. Nézd át,
  milyen szuper food truck-jaink vannak
 2. Válaszd ki
  a Neked tetszőt
 3. Vedd fel
  velünk a kapcsolatot, és
 4. Egyeztesd
  velünk elképzelésed.

A többi már a mi dolgunk. És ha nincs kiforrott elképzelésed, akkor sincs gond: csak lépj velünk kapcsolatba és mi Veled együtt kiválasztjuk a legmegfelelőbb járgányt.

Neked pedig csak annyi lesz a dolgod, hogy nézd az elégedett vendégek arcát és persze, hogy kipróbáld a legjobb food truck-jaink legfinomabb fogásait!

Kérd ingyenes ajánlatunkat!