Egész évben intenzíven dolgozunk, folyamatosan hajt minket a pörgő üzleti élet. Év végére már nem akarunk mást csak egy kicsit megállni, ünnepelni a sok sikert, amit elértünk. Mi lehetne jobb megoldás erre az alkalomra, mint egy tökéletesen megszervezett, izgalmas esemény food truckokkal = Food Truck Céges Karácsony!? A “Food Convoy” magára vállalja a teljes szervezést, az Ön feladata csupán az, hogy kiválassza a food truckokat és már kész is a food truck karácsony! Hangulatos, érdekes és emlékezetes alternativája hagyományos catering megoldásoknak!

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Karácsony – rendezvényszervezés másképp, de tökéletesen

Foodtruck Karacsony

Legyen szó bármilyen rendezvényről, karácsony buliról, partiról: az hogy mi van a tányérunkon, mindig a középpont lesz. Imádjuk villával, kézzel, zsírosan vagy zöldségesen. Ez még inkább igaz karácsonykor, hiszen mindenkinek fűződik valamilyen élménye a családi vacsorákhoz. A Food Convoy által mindenki megtalálja a neki megfelelő menüt, hiszen BBQ-tól kezdve a vegánig mindenre van egy truckunk!

Egy vidám céges karácsony

A food truckoknak már önmagukban is dekor elemek, arról már nem is szólva, hogy a kiszolgálás mindig barátságos, mindig szívhez szóló – nem a hagyományos, rideg catering megoldás. Ez már önmagában is jó lehetőséget ad, hogy a kollégák egy jót beszélgessenek akár szakmai, akár magántémákról.

Természetesen a díszítésre is tudunk gondolni, hiszen nem mindegy,  hogyan csillog a karácsonyfa. Esetleg egy komplett karácsonyi vásárt szeretne berendezni? Nem probléma, a teljes szervezést magunkra tudjuk vállalni így Ön is részt tud venni a partin, nem kell azon aggódni, hogy vajon minden a tervek szerint megy-e. Szakképzett és kreatív csapatunk, mindig minden ajánlatot személyre szab és személyesen egyezteti le a részleteket. A szervezés során Önt pont annyira vonjuk be amennyire Ön kívánja: ha akarja minden részletről tájékoztatjuk, ha kell akkor pedig csak a fontosabb döntési pontoknál vonjuk be: a szervezés mindig átláthatóan zajlik.

céges karácsony

Kapcsolat

A Food Convoy gondoskodik a gondtalan karácsonyról. 

Munkatársunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot. Az Ön dolga csupán annyi, hogy elmondja mit szeretne, mi kerekeken szállítjuk a megoldást!

Kérje ingyenes árajánlatunkat!