Catering Másként

Több száz fős vacsora a Nemzeti Múzeum Dísztermében? Exkluzív szálloda

megnyitó Budapest belvárosában? Éves taggyűlés egy külképviseleti szervnél? Különleges lakodalom nemzetközi menüvel? Ezek csak néhányak azok közül a rendezvények közül, amelyek catering megoldásáról a Food Convoy Kitchen gondoskodott. Mi nem szeretjük a sablonos válaszokat, hiszen nem csak a megrendelőink különlegesek, hanem az általuk megálmodott események is. Éppen ezért, legyen szó bármilyen elképzelésről, mi biztos, hogy személyre szabott, egyedi menüvel készülünk.

A Food Convoy Kitchen professzionálisan felszerelt konyhájában, a legjobb alapanyagok felhasználásával készítjük elő fogásainkat, így bárhol is kerüljön sor az eseményre, mi belvárosi helyszínünkről könnyűszerrel megoldjuk azt.

Kérd Ajánlatunkat!

Túl a Falatkákon

Egyedülálló catering szolgáltatásunk keretein belül nem csak a legmodernebb és különlegesebb ízvilágú menüinkkel, hanem az ahhoz kapcsolódó kiegészítő szolgáltatásokkal kívánunk megrendelőink kedvében járni. A dekorációtól, a rendezvényszervezésen át a legprofibb személyzet (mixer, barista, felszolgálók, stb.) biztosítja, hogy a Food Convoy Kitchen valóban az ország legjobb catering szolgáltatója legyen.

Akár privát, akár céges rendezvényhez keresnél catering-et, előttünk nincs lehetetlen! Vedd fel velünk a kapcsolatot és kollégáink azon lesznek, hogy valamennyi elképzelésed valóra váltsuk!

Kérd Ajánlatunkat!

Alapanyagok Egyenesen A Termelőktől

Catering Budapest

Hisszük, hogy a minőségi alapanyag az Alfája és Omegája a magas színvonalú kulináris élvezeteknek. Éppen ezért nagy örömünkre szolgál, hogy a Food Convoy Kitchen nem csak megjelenésében és fekvésileg talált ideális helyszínre, de az alapanyagaink egy részét egyenesen a földszinten elhelyezkedő termelőktől szerezzük be. Így kérdés sem férhet hozzá, hogy ételeink mindig friss és zamatos hozzávalókból készülnek, legyen szó akár halételekről, zöldségekről, gyümölcsökről, vagy különféle húsokról. A Food Convoy Kitchen csapata jó kapcsolatot ápol a Vásárcsarnok őstermelőivel, így biztos, hogy mindig a legjobb dolgok kerülnek az asztalra!

Catering Szolgáltatás Budapest Szíveben

Budapest belvárosában, a Klauzál téri Vásárcsarnok tetején nyitottuk meg 2017 őszén látványkonyhánkat és közösségi terünket, a Food Convoy Kitchen-t. Az álmunk az volt, hogy egy olyan professzionálisan felszerelt konyhát hozzunk létre, amely nem csak számunkra, hanem vendégeink, együttműködő partnereink és a világ legjobb szakácsai számára is tökéletes helyszínül szolgálhat. Helyszínválasztásunk során külön figyelmet fordítottunk arra, hogy a Food Convoy Kitchen Budapest belvárosában találjon otthonra. Központi fekvésének hála így könnyedén megközelíthető konyhánk ideális választás bármilyen helyszínről is legyen szó.

Catering
Kérd Ajánlatunkat!